Skötsel och underhåll för varaktiga trästrukturer

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för skötsel och underhåll av trästrukturer, med fokus på att förlänga livslängden och bevara den ursprungliga skönheten. Vår dedikerade service riktar sig till både privata hem och kommersiella fastigheter och syftar till att säkerställa att ditt trä förblir starkt och motståndskraftigt mot tidens påverkan. Behöver du få hjälp med andra förbättringar av din fastighet?

Varför välja våra skötsel- och underhållstjänster?

Våra skötsel- och underhållstjänster inkluderar:

  1. Ytbehandling och Färgning: Förnyelse av ytor genom professionell ytbehandling och färgning för att skydda träet mot väder och slitage.
  2. Röjning av Röta och Mögel: Effektiv behandling och avlägsnande av röta och mögel för att säkerställa ett hälsosamt trä.
  3. Justering och Smörjning: Regelbunden justering och smörjning av dörrar, fönster och andra rörliga delar för att säkerställa smidig funktion.

Underhåll för tidsbeständiga trästrukturer

Välj Snickare Stockholm för skötsel och underhåll som går bortom det vanliga. Kontakta oss för att skapa en hållbar plan för att bevara skönheten och styrkan i ditt trä över tid. Här kan du läsa mer om våra andra tjänster.

Använd formuläret nedan och beskriv vilken sorts underhåll du önskar så återkommer vi till dig snarast.

Begär offert för skötsel och underhåll

Tack! Din förfrågan har skickats.
Hoppsan, något gick fel.